Iskoristite pogodnosti akcijskih cijena iz Xerox i Canon asortimana!

Autorizovani Xerox i Canon partner

Bilo da je vaša potreba štampa, skeniranje, kopiranje ili faksiranje mi imamo uređaj za vas. Kao autorizovani Xerox i Canon partner u mogućnosti smo vam obezbijediti potrebnu podršku i rješenje za unapređenje vašeg poslovanja.

Više →

Dobro organizovana logistika

Posjedujemo jedan od najvećih lagera uređaja i potrošnog materijala u regionu što obezbjeđuje da poslovanje naših kupaca ne trpi zbog kašnjenja u isporukama.

Više →

Servis, održavanje i najam uređaja

Posjedujemo tim stručno obučenih i certificiranih tehničara te uvijek obezbijeđenu dovoljnu količinu rezervnih dijelova i potrošnog materijala.
Najam uređaja kroz fleksibilan pristup omogućava zadovoljstvo naših korisnika.

Više →

Xerox® Color C75 Press

Budite spremni na sve - posebno na uspijeh

U doba kada je posao sve veći izazov svaki dan, svestranost je izvanredan alat. Kada imate svestranost, možete biti aktivniji i biti manje podložni na uspone i padove svakodnevnog poslovanja. Možete proširiti svoju bazu klijenata, jer možete odgovoriti na sve zahtijeve klijenata - čak i na vrste poslova koji zahtijevaju dinamične promjene rada.

Detaljnije →

Xerox® C60/C70

Za izuzetno oštre, čiste otiske

Vaše važne otiske, skeniranja i kopiranja zaslužuju ništa manje nego vrhunsku kvalitetu slike. Računajte na oštre, precizne detalje i perfektne nijanse sive i kolor tonove na čak i najsloženijim inženjerskim, arhitektonskim i šematskim projektima.

Detaljnije →

Ukratko o nama

Mi smo domaća firma koja uspješno posluje već dugi niz godina, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa našim kupcima i korisnicima naših usluga. Našu djelatnost čine prodaja i održavanje birotehničke opreme, uređaja za digitalnu štampu i potrošnog materijala. U okviru kompanije uspješno posluje i naš projektantski biro, kao i PrintShop u kojem vršimo usluge crno-bijele i color digitalne štampe, u svim formatima.  Više o nama

Izdvojeno

Pozovite nas!

Abias d.o.o.
B.Pobrića bb
74260 Tešanj

+387 (0) 32 650 819

info@abias.ba