preloader-matrix

ABIAS

za one koji znaju

Priča o nama

Mi smo domaća kompanija koja uspješno posluje već dugi niz godina, zahvaljujući dugogodišnjoj saradnji sa našim kupcima i korisnicima naših usluga. Našu djelatnost čine prodaja i održavanje digitalne opreme, uređaja za digitalnu štampu i potrošnog materijala. U okviru kompanije uspješno posluje i naš projektani biro, kao i PrintShop u kojem vršimo usluge  color i crno-bijele digitalne štampe, u svim formatima.

Servisiranje digitalne opreme i uređaja za digitalnu štampu vršimo i u specijaliziranim servisnim prostorijama, sa stručno osposobljenim i certificiranim osobljem.

Posebna prednost za naše korisnike i kupce je sigurna i brza dostava, instalacija sa obukom osoblja i garancija na izvedene radove.

Neprekidna briga o potrebama korisnika i ispunjavanje očekivanja naših kupaca nas je svrstalo među vodeće kompanije ove industrije u regionu. Zahvaljujući tome što neprekidno nastojimo da se poboljšamo u svim vidovima našeg poslovanja, kupci  ali i dobavljači nas prepoznaju kao pouzdanog partnera:  Abias d.o.o. je autorizovani Xerox i Canon partner za BiH.

Zahvaljujući iskustvu stečenom kroz dugogodišnje poslovanje, naš prodajni program brižljivo planiramo u skladu sa svakodnevnim ili posebnim potrebama domaćih kompanija. Na taj način ostvarujemo usku saradnju sa našim korisnicima i kupcima, kojima se i ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju .

Abias d.o.o. Tešanj

Naši partneri:

ABIAS u brojkama

0 +
Zadovoljnih klijenata
0 +
Uređaja u najmu
0 +
Uređaja na lageru
0
Godina iskustva

UREĐAJI U PONUDI

Posjedujemo veliki broj uređaja na stanju – dostupnih odmah(!), ali i široku lepezu tonera, repromaterijala, te ostalih rezervnih dijelova za sve digitalne uređaje!